Lugn och städad midsommarafton

Till skillnad från andra ställen på Öland där tydligen fyllecellerna varit överfulla och öns största stad varit kantad av överförfriskade ungdomar hade vi, som i det nygifta paret, en lugn och städad midsommarafton hemma hos mina Ölandsföräldrar. Ett pensionerat par i sina bästa år, skulle vi kunna säga. Inbitna Ölänningar med en känsla för både humor och matlagning, vilket resulterade i en mycket lyckad kväll.

Jag åt så mycket att jag var tvungen att ta en pausvila i deras soffa innan jag kunde äta tårta. Men det var så gott. Jag saknade inget på midsommarbuffén. Det fanns bland annat olika sorters sill, färskpotatis, inlagda räkor, lax, garnerade ägg, ost, köttbullar och Jansonsfrestelse, precis som sig bör alltså.

Sen rätt vad det var kom en av gästerna med en ekorrunge som jag blev lite kär i. Den var så söt och fin att den fick gosa lite med mig. Jag hoppas verkligen att ungens föräldrar tog hand om den sen, för jag vill nog inte bli ekorrmamma på heltid.

Kvällen avslutades med en promenad i solnedgången, alltså strax innan kl 22. Som sagt en lugn och städad midsommarafton i goda vänners lag. Jag gillart! Och med tanke på att jag fyller 30 år snart så gör det ju inget om jag tar det lite lugnt. Haha.

 

Kommentarer

  • Emma - Adorable moments säger:

    Men GUUUUD va sööööt! Vi kanske kan dela på den? Delad vårdnad vore väll toppen??!

    Den 26 juni 2011 kl. 00:44
  • Eva säger:

    Okej, delad vårdnad går jag med på, ska kolla om ekorren är med på det. Återkommer i den frågan 😉

    Den 26 juni 2011 kl. 21:35

Kommentera