Lucka 9 – en favoritlåt eller två eller tre…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ll4SSMktwU[/youtube]

Det här valet har inte att göra med att Laleh hörs och syns för jämnan numera utan det har att göra med att jag har gillat henne från första stund. Att jag dessutom lyssnade väldigt mycket på henne när mannen kom in i mitt liv gör att jag blir alldeles varm och bara vill sätta på någon av hennes skivor och åka bil länge och långt med Jocke.

Jag vill först lyssna högt på Bjurö Klubb för att sedan sjunga falskt till Snö. Jag har inte sett filmen Arn men älskar låten. Favoritlåten för dagens lucka är egentligen ”Snö”, men jag lyckas inte hitta någon bra video på den och bjuder därför på hennes första singel. Invisible. Men om ni vill läsa texten till Snö samt Lalehs tankar om arbetet med låten, så gör ni det på hennes hemsida.

Jag har gillat henne så mycket att jag blivit förtjust i den där tjejen. Jag skulle vilja måla tokiga tavlor med henne, spela in knasiga filmer och veta mer om henne. Så är det med det.

Imorgon får ni veta vad som finns i min väska. Om jag ens vet…

Kommentera