Lucka 9 -Berätta om din stil när du var 15 år.

Håll i hatten, jädrar vad jag tyckte att jag var fräsigfräck när jag var 15. Ni ser ju själva. Haha. Jag hörde sannerligen inte till de som gick slickade längs väggarna i korridoren på högstadiet för att skyla mig för de tuffa eleverna. Åhnej. Hallå, titta på mig!

Som ni förstått av tidigare lucköppning så ansåg jag ju att jag var en tuff tjej på högstadiet. Jojo. Det var luvtröja från Champion, Levisjeans och Dr Martens, hela kittet för 1997 års mode. Trådsmala ögonbryn och läppglans.

Humor på högnivå nu, då var det blodigt allvar, högstadiets snyggaste rumpa och tokblekt gulblont hår. Jag var dj på lågstadiediscona och spelade innebandy för glatta livet på fritiden, gick runt i plattåskor ända fram till snön kom och hade på mig mammas gamla klänning på skolavslutningen i 9:an.

Inuti var jag väl olyckligt kär om vartannat, jag pratade i telefon så att pappa blev tokig och var nog lite för kaxig för mitt eget bästa. Men jag gillade den där klädstilen. Platåskorna har jag kvar i källaren och de från början mörkblåa jeansen ligger i garderoben och skvallrar om minnen från förr. Mina Dr Matrens använder jag fortfarande ibland och jag önskar att jag kunde komma i de där slitna jeansen och gå fort och se glad ut, men det är en smärre omöjlighet.

Nåväl. Det var en förbannat omvälvande tid, det där med att vara 15 år och en virvelvind som inte alls hade koll på var jag skulle virvla för att göra det bäst…
Så var det med dagens lucka, imorgon ska jag berätta om något särskilt fint.
Då vet ni.

Kommentera