Lucka 6 – Morgan Larsson

Eftersom jag glömde öppna en lucka igår får det bli två idag. Och i den senaste så var det ju skrot med bröd och då tänkt att ni skulle få lyssna på när jag ringde in till radioprogrammet Christer och pratade med Morgan Larsson. Mitt absolut bästa radioprogram är Christer i P3, och ibland känns det som om de pratar direkt till mig och att jag gärna då vill berätta hur det är, vilket har lett till att jag ringer dit lite titt som tätt. Men ljudfilen om det tovade korvbrödet fungerade visst inte. Men efter x antal samtal med Christerredaktionen så gjorde jag en tavla till Morgan. Det blev Morgan för att Christer var pappaledig när jag var som mest aktiv på radio. Sen om det blev likt eller inte det är ju lite si och så med. Men tavlan är bara 15×15 cm och ska hur som helst föreställa Morgan. Han ringde och talade in ett tacktal på mitt mobilsvar, så han verkar nöjd i alla fall. Så Morgan Larsson i collageteknik med tapet, tyg och akrylfärg får bli lucka nr 6.

Kommentera