Lucka 6 – blogglove

Den bloggen som jag har följt längst är Maria Eremos. Hon blandar allt från välskrivna krönikor till recept och recensioner. Varför jag har läst den är för att hon är min vän och jag är nyfiken på hur hon har det.

Efter att jag själv börjat blogga har jag dock upptäckt fler. Jag läser främst bloggar för att få inspiration, se fina saker, miljöer och för att jag är nyfiken. Några är mina vänner och andra är kända bloggare. Jag har till exempel fastnat för Carolina Gynnings blogg och nu när hon är gravid vill jag bara säga high five och ge henne en kram.

Victoria Lindberg lagar mat så att det vattnas i munnen och Zuzana på bodyrock.tv tränar så att hälften vore nog. Men vilken kropp. Ge mig styrka. Illustratören Anna Ileby är också en favorit, hon är en jävel på att teckna och verkar dessutom gilla lika pryttlar som mig. Underbara Clara tar fina bilder och skriver om tänkvärda saker och är så huslig att jag ibland går åt. Men jag gillar att titta på hennes foton och imponeras av hennes framgång. Katrin Zytomierska är väldigt rolig och jag får mig ett gott skratt, likaså en nyfunnen blogg där jag verkligen drar på smilbanden när jag läser, den heter ”Att vara någons fru”.

Summan av kardemumman är att jag följer en si så där 20 bloggar. Vissa mer och andra mindre. Och jag tror att den läsningen blir som min avkoppling. Jag läser bloggar i en salig blandning istället för att titta på tv. Jag läser och inspireras, blir motiverad, funderar på hur det blev där, det där var väl inte så snyggt, men det där, det var grymt. Jag uppskattar bloggar med vackra fotografier och har uppenbarligen en förkärlek för framgångsrika kvinnor på ett eller annat sätt. Jag gillar fenomenet blogg och förundras över hur det kan bli…

Kommentarer

 • Cam säger:

  Så pass. Hursomhelst, och detta tänkte jag först inte skriva här men gört ändå, är det Z högst upp till höger så är du bra mycket grannare. Allvarligt E? Muskler är superstiligt men… Allvarligt? Det var det. Over and out.

  Den 6 december 2011 kl. 12:07
 • Cam säger:

  Högst upp till vänster goddammit! Ja well. Jag står fast vid mitt ord även om jag inte kan skilja på höger och vänster. Basta!

  Den 6 december 2011 kl. 12:08
 • Eva säger:

  Tack Cam. Jag har inte som mål att se ut som Z, jag vill bara bli lite mer musklig, sen tycker jag oxå att dagens ideal är sinnes, men som sagt, alla tycker olika och jag blir peppad av den bloggen, inte bara för att hon är huvudperson utan för att många andra med mycket mindre muskler delar med sig av sin träning. Så är det med det.

  Den 6 december 2011 kl. 21:47
 • Camill. säger:

  Så är det med det, och det är bra med det.

  Den 6 december 2011 kl. 22:03

Kommentera