Lucka 4 – en idol


Foto: Emma Sandström

Jag träffade henne den gången jag besökte Böda Sand med syftet att få jobba där en sommar eller två. Jag blev intervjuad av Anna och Lotta, de gillade mig och fastnade för att jag kunde vara lite hyssig. Sen dess har jag en otroligt stark kärlek till Böda Sand och det är tack vare Anna Barkevall med familj. Men det är inte Böda som är den jag beundrar utan givetvis Anna.

Hon är alltid sprudlande glad, full av idéer och otroligt handelskraftig. Hon vet vad hon vill och får alltid fram mina bästa sidor. Hon är en entreprenör ut i fingerspetsarna och en strålande inspirationskälla. Varje gång jag har kontakt med henne och jag själv inte befinner mig på Öland är det som om jag blir sommarkär och alldeles uppspelt för att jag vet att hon finns där nästa gång vi är på Öland. Hon ger mig idéer så att hälften vore nog. Hon är lite full i fan och lider precis som jag av diagnosen social kompetens.

Hon är en av Ölands viktigaste eldsjälar och driver tillsammans med sin familj norra Europas största camping. Hon får mig att tro på att det mesta är möjligt bara man har viljan och beslutsamheten för att kunna nå sina drömmar. Och jag beundrar henne därför och för att hon är en stark och framgångsrik kvinna med skinn på näsan. Vad vore Öland utan henne?

Kommentarer

 • Susanne säger:

  Instämmer! Hon är vår hjälte också! För ett par år sedan när vi ringde och skulle boka en plats så fanns det inte pats där vi brukar bo så vi fick på ett annat ställe.
  Problemet var bara om vår vagn skulle få plats just där så det inte var ett dumt träd i vägen eller så…
  Anna löste detta hur fint som helst genom att lite senare cykla ner till den platsen helt, ta ett kort på platsen och mms:a den till mig så jag fick se hur det såg ut. Platsen var perfekt! Var kanske möjligen Böda Sands skuggigaste plats men det kan ju inte Anna hjälpa. 🙂
  Service kan man sammanfatta det hela! Tack igen Anna. 🙂

  Den 4 december 2011 kl. 19:35

Kommentera