Lucka 3 – min bästa vän

Jag träffade henne första gången på dagis. Jag kan inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet för det minns jag inte. Men jag minns så himla mycket annat som vi varit med om. Från dagis till skolan, högstadiet, gymnasiet, livet. Hon finns där som min ständiga socionom. Vi har de bästa kvartsamtalen och de roligaste tillställningarna. Hon får mig att skratta och fundera, reflektera och bli motiverad. Hon är vacker som en sommardag och handlingskraftig som ett helt företag. Hon är en fena på att inreda och har en fantastisk smak. Hon skulle kunna ge smaklösa människor råd på löpande band och jag älskar att hon är min vän.

Kommentarer

  • Hanna säger:

    Va härlig du är älskade vän!!!!

    Den 4 december 2011 kl. 10:34
  • Eva säger:

    Tack och tack själv! Jag ser verkligen fram emot dagens kvartsamtal.

    Den 4 december 2011 kl. 10:38

Kommentera