Lucka 3 – Berätta om vad du önskar dig

Nu ska jag ju svara sådär ”Fröken Sverigeförnuftigt” och säga fred på jorden, utbildning och kunskap till alla och givetvis botemedel till dödliga sjukdomar. Självklart önskar jag mig det i julklapp. Varje år. Tyvärr är det inte realistiskt genomförbart och egentligen önskar jag mig oviktiga saker i förhållande till andras bekymmer och prylar är ju ingenting. Egentligen. Det viktiga är att vara frisk. Så det önskar jag mig också att jag och alla mina nära och kära ska vara friska och leva lyckliga i alla sin dar.

Men om vi låsas att jag skulle behöva några fler saker eller tjänster så är det följande: Minst ett par snabba skor av märket Nike Air Max som jag precis som ovanstående har önskat mig i alla år, nästan. Min bror är en av de bättre på att tillgodose just mina skoönskningar men har ännu inte lyckats med detta märke.

Ett par nya vindrutetorkare till bilen. Med tanke på att jag fick en brandfilt och brandsläckare av min man förra året så känns det mest troligt att den här önskan kommer slå in. Sen önskar jag mig en ansiktsbehandling som jag blev lovad förra julafton men som jag inte har sett röken av och som känns lämplig.

Och på riktigt skulle jag bli överlycklig om jag fick ett nytt objektiv till min kamera, ett EF 50 mm f/1.4 usm samt en blixt (Canon SPEEDLITE 430EX II inkl. blixtdiffuser).

Annars gillar jag mest att ge bort julklappar. Synd på i år bara då varenda kosing går åt till husrum, mat och bensin. Dvs att alla som jag kan tänkas ge en julklapp antingen kommer få något jag själv har gjort eller således bara en kram och en kindpuss. Men det, det är kärlek så det inte får plats i ett paket det.

Men allra, allra helst vill jag ha en läderpung med ett dussin sagogryn så att de viktigaste världsligaste sakerna slår in. Som hos familjen Hedenhös…

Kommentera