Lucka 21 – Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig.

Mode och mode alltså. Det här kanske inte precis är min godaste choklad i den här chokladkalendern, om vi säger så. Men jag tuggar i mig den, absolut. Det första jag tänker på är att mode egentligen inte berör mig så värst. Tråkigt. Jag är inte särskilt intresserad, håller mig till min överfulla garderob med plagg från gymnasiet och framåt, och hoppas att jag ska trivas i det jag tar på mig. Att mitt inre lyfter det yttre så att jag kan gå fort och se glad ut och inte bry mig om jag är modern som i trendig eller inte.

Jag inbillar mig åtminstone det, att jag inte är jätteintresserad och inte har särskilt mycket koll, men sen så är jag väldigt noga med att jag ska känna mig bekväm i det jag har på mig oavsett om det är särskilt fint eller inte. Och på något vis ska det matcha. För bara jag är bekväm, vilket jag oftast är, eftersom ni vid det här laget vet att det är min ”stil”, så bryr jag mig inte om resten. Sen kan jag tycka att jag i vissa sammanhang känns alldeles för bekväm och önskade att jag var mer modern, men äsch. Kanske har det att göra med att jag väldigt sällan är på humör för att känna mig snyggast i ett provrum…

En klurig lucka, känns som om chokladen blev tuggummi som fastnade under skon. Med andra ord vet jag inte om det blev något svar på vad mode är för mig, det kanske bara är som ett tuggummi under skon, sitter som berget en stund och i en handvändning är det borta och jag minns inte ens om det suttit där…

Dravel. Tack och hej!

Kommentera