Lucka 20 – det här med julklappar

På lördag är det julafton. Nehe. Säger du det? Jo, det är faktiskt sant. Och egentligen är det väl ingen big deal men jag brukar i alla fall köpa några julklappar till mina nära och kära. Men i år har det inte hänt någonting på den fronten. Fantasin för uppskattade julklappar har gått förlorad. Och egentligen gör det nog inget för ingen i min familj behöver något särskilt. Egentligen ingenting alls.

Men jag älskar ju som sagt att ge. Men nu har jag inget bra på gång och jag är inte ett dugg sugen på att gå på stan tillsammans med stressade föräldrar som inte hunnit köpa alla klappar. Mitt tålamod räcker inte riktigt till.

Själv önskar jag mig eventuellt ett par nya jeans som sitter som ett smäck och som inte töjs ut efter en tvätt. Det skulle vara det då. Men annars så önskar jag att alla ska få vara friska och må bra och att pengarna som jag skänkte till Musikhjälpen kan ge några flickor möjligheten att gå i skolan…

Kommentera