Lucka 18 – kärlek och jordgubbar

Den här mina vänner, det här är ingen vanlig dag där vi kan öppna vilken lucka som helst. Nej, nej. Idag är det ett och ett halvt år sedan jag blev tillsammans min blivande man. Härliga tider. Därför är dagens datum och lucköppning full av kärleksröda jordgubbar och en längtan till sommaren.

Den här bilden har jag gjort till Hasselfors gardens hemsida, fast på den bilden står det Matildas jordgubbar. Först så ritade jag teckningen i tusch för hand och sedan scannade jag in den i datorn och gjorde klart den i Photoshop. Lätt som en plätt. Och nu hoppas jag att er 18:e december blir lika full av kärlek som min förhoppningsvis kommer att bli. Och ja, jag fortsätter att längta till sommaren och mitt Öland, trots eller på grund av den bitande kylan och det vackra vinterlandskapet.

Kommentera