Lucka 14 – Berätta om din stil för ett år sedan.

För prick ett år sedan såg jag ut såhär. 

Alltså stil och stil. Om hyfsat höggravid är en stil så körde jag all in på den.  Mammaleggings och klänning. Jag försökte väl se så lite ansträngd och svettig ut som möjligt, men jag bakade som om det inte fanns en morgondag och smög för det mesta runt i mjukisbyxor och längtade efter Frank. Fast det var absolut tvunget att bli januari först innan han fick komma ut.

Så det var väl inte så mycket med det. Jag var väldigt preggo, längtade efter min egen kropp samtidigt som jag som sagt smällde i mig en halv plåt lussekatter utan besvär. Trött som en mört och rund som den rundaste julkulan. Ni som såg julreportaget i Härligt Hemma, vet ju exakt.

Frågan är väl hur jag se ut om ett år från nu, förhoppningsvis mer tränad och aningens piggare. Det återstår att se, gravid tänker jag då inte vara i alla fall. Hepp.

Kommentera