Lucka 12 – Berätta om musik som inspirerar dig.

Den här luckan känns lite klurig. Nu får vi dessutom låsas att det här är en chokladkalender och att hoppsansa, tre chokladbitar på en och samma gång, vilken lycka. Kanske därför jag så att säga sugit lite på karamellen. Men håll tillgodo, här är första luckan av tre som öppnas idag…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LifAcqepJVI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h-_UQVsoLQQ[/youtube]

Musiken alltså. När jag väl lyssnar på musik så måste jag ändå medge att det är mycket disco, som jag fortfarande kallar det. Det som i bitar av Robyn, Britney Spears och Avicii. Förslagsvis. Nu för tiden är det dock ganska sällan jag lyssnar på musik, förr gjorde jag det jämt, men kanske är det så att tanten i mig uppskattar tystnaden. Och kanske har det något att göra med att jag har börjat arbeta igen, det är nämligen inte riktigt lugna gatan med 19 livliga treåringar. Nej.

Jag trycker gärna igång min discolista när jag är ute och går för att få upp tempot och peppa mig. Annars är P3 oftast hörbart här hemma. Men för att inspirera mig till stordåd så är det just nu Laleh och Veronica Maggio som hjälper mig på traven, jag blir ju som kär i dessa kvinnor och jag har som sagt en förkärlek till starka kvinnor som fixar det mesta själva.

Ja just det, jag bjuder på min egen version av ”Jag kommer”, som tur är var det ett tag sen jag var så sur att jag var tvungen att dansa bort skiten, men snart kanske det är dags igen. Haha.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hmr2LYZUkxU[/youtube]

Kommentera