Lucka 11 – Färgad nakenchock

Den här damen gjordes under en modellstudie på universitetet. Vi skulle helst inte använda färg. Jag tycker att det är tråkigt att måla utan färg. Så efter x antal timmar med svart tusch och kol fick jag nog, jag ”krämade” på som aldrig förr och snyggingen här växte fram på ett knyck. Hon är målad på en bit kartong (ca 100x50cm) eftersom jag i skolsammanhang ”bara skulle prova lite”, men så bra det blev. Även hon är en av mina absoluta favoriter. Nu förgyller hon ett hörn i vardagsrummet och är mycket omtyckt. Jag funderar på att göra några slags tryck av henne, så att hon kan få förgylla fler hem med sin färgade nackenchock. Några intressenter?

Kommentarer

  • Sussie säger:

    Å den är så superfin Eva! Jag vill ha en! Om jag har råd med dig hahaha!!

    Den 11 december 2010 kl. 18:11

Kommentera