Lucka 10 – ÖKK tavlan

Det här är en av mina absoluta favoriter. Den sitter alltså också på ÖKK och går under namnet ”ÖKK-tavlan”. Den är gjord på en masonitskiva som är 100×150 cm. Och det tog tid. Som ni ser så ska det föreställa Örebro, med svampen, slottet, sjukhuset och så klart idrottshuset. Genom Örebro rinner Svartån och den hålls upp av två starka färgglada personer. Under Svartån, i källaren finns energin, träningen, de peppande orden och så vidare.

Det här är verkligen en ”tandläkar-plansch-tavla” där man hittar nya saker varje gång. Nu gör förstås inte jag det längre, men det var min tanke när jag gjorde tavlan. Den blev klar 2005 och jag har fått mycket beröm för den och jag skulle kunna tänka mig att göra flera, t.ex. för att marknadsföra Örebro… vad tror ni om det?

Kommentera