Lucka 1 – om mig

Än behöver jag inte öppna lucka två utan att jag öppnat denna. Så nu ska jag berätta om mig själv. Kreativ så att det förslår. Osminkad för jämnan med undantag för att jag ibland vill piffa till min tillvaro och känna mig hållkäftensnygg. Förskolelärare och pysselpedagog. Ambition om träning och välmående. Skulle vilja ha en diet där brieost, Ben & Jerrys och choklad var de viktigaste näringsämnena. Är gift med en fantastisk man. Fick en kattrackare på köpet när jag träffade mannen. Älskar alla färger och är lite för offensiv och färgglad till min natur. Bor i Örebro men drömmer nästan alltid om mitt andra hem på Öland.

Jag skulle kunna berätta en jädra massa mer om mig själv, men eftersom John Blund hoppar på mina ögonlock av iver för att få mig i säng så får det duga så. Första luckan är öppnad och om det skulle vara så att ni undrar något så föreslår jag en frågestund i kommentarsfältet. Annars så säger jag god natt och välkommen december!

Kommentera