Lördagsstök

1:a december. Jag brukar ha en julkalender här på bloggen. Men det tycks inte bli någon i år, tittar på den på TV istället. Eller tycker ni att jag ska hitta på någon? De bloggar som jag följer har storslagna kalendrar med utlottning varje dag. Jag har inte så mycket att lotta ut, ett par rastlösa ben, en och annan gammal krokiteckning i tusch och på sin höjd några smarriga skorpor, men det räcker ju inte särskilt långt. Så ja, jag kanske håller mig till att titta på TV.

Hur som helst så tog mannen och jag en sväng till Erikshjälpen och Bra & Begagnat igår. Och vi gjorde fynd. På Erikshjälpen hittade jag en liten skallra från Brio för 8 kronor och på B&B hittade vi den där fina griffeltavlan, också från Brio, för 25 spänn. Herregud så bra. Men vad skulle man med alla hål till?

Och min egen griffeltavla på dörren till städskrubben är klar. Dessvärre lossnade hela färgen nere i vänstra hörnet när jag tog bort tejpen, som ni kan se, ser ut som att det är ett stort klistermärke i stället för en väggmålning. Men där ska jag sätta ett tjusigt klistermärke från w:form, sen är det lilla naggade hörnet ett minne blott. Och jag kan skriva upp allt som jag ska försöka komma ihåg. Perfekt.

Vardagsrummet fick en taklampa bara för att jag blev kär i en lampsladd från Lagerhaus. Kanske lite svårt att se, men den har regnbågens alla färger, klart som tusan att den skulle bo hos oss. Även skärmen kommer från Lagerhaus och lampan är från Clas Olhson. Så jag tog tillfälle i akt att piffa lite mer. Bra lördag. Alltså.

Åh Wilma hon fick vara med bara för att hon är så liten och fin och ovetande om att hon kommer få sällskap i barnrummet och spjälsängen hyfsat snart…

Kommentera