Lördagslust

Vad tror ni om det här? Är ni med nu, för nu ska jag presentera ännu en köksinredning à la Deermountain Design. Jag har inte frångått de vita luckorna och den svarta stenskivan i köket. Det är liksom spikat. Men jag tänker såhär, att det vore väldigt fint med en svart diskho och en svart blandare. Det finns en diskho i ett material som är en balandning av granit och akryl och som tydligen ska vara hygienisk och tålig. Och en svart diskho till en svart stenskiva ser ju alldeles förträffligt ut när jag tänker efter. Hur ser det ut hos er?

Sen skulle det ju inte vara så dumt med en svart blandare, det finns bland annat ovanstående från Gustavsberg.  Färgen heter dramatisk svart. Hoppsan. Men för att det inte ska bli allt för dramatiskt så tänker jag att kaklet ska vara vitt i låt mig säga 5×5 cm stora bitar. Och lite hipp som happ kommer det färgade bitar. Eller de är färgade av kakelplast för att jag lätt ska kunna ändra.

Sen är det så att det är ett fönster i mitten av köket, och där ska det vara en hylla att ställa stilleben med väl valda grejer. Och så kanske det behövs en fräsig skärbräda som ser ut som ett kassettband eller en fin bricka till mina frukostmackor med ägg.

Yeah well, lördagslusten forsätter och jag längtar till maj. För då hoppas jag att solen värmer och att köket är klart och att det blir så fint att jag kommer fälla minst en tår.  Och förresten, vad gillar ni blandaren i alla regnbågens färger? Jag tycker så klart att den är superfin. Det är en färggrann italienare.

Och den där degmaskinen är bara fin och kommer förmodligen aldrig komma i mina ägor, såvida inte degen är lika med pengar.  Eller att assistenten klarar av mer än att göra deg. Exempelvis hålla reda på det som jag ibland glömmer bort.

Anyway. Här kan man hitta grejerna:

Fräsiga skärbrädor finns på Urban Outfitters.
Svart dramatisk blandare hos Gustavsberg.
Svart diskho finns bland annat här.
De tjusiga brickorna är från Designtorget.
Och de andra pryttlarna är från Royaldesign. 

Kommentera