Loka Brunn

Igår och idag har jag varit på Loka Brunn tillsammans med alla mina arbetskamrater från skolan. Det har sannerligen varit till belåtenhet, trots att det regnade och att jag fick kramp i vaden under vattengympan. Vattengympan. Jag vet, det låter verkligen som pensionärsgympa. Och det är ju lite så. Särskilt när jag har baddräkt. Per automatik så blir jag minst tio år äldre, för att inte tala om hur gammal jag kände mig när jag fick kramp i vaden och fick avbryta passet precis när det var som roligast, när vi skulle skvätta allt vi kunde med benen. Jösses.

Men som sagt, trots det har jag tagit del av god mat, mycket trevligt sällskap, roliga lekar och lyssnande till teckning. Och ännu mer mat. Idag kändes det lite som om vi var på en feederkonferens. Mellan tiden för feederfika så hann jag få ihop några teckningar. Det här med att jag ritar när jag lyssnar, har inte att göra med att jag inte lyssnar och är ointresserad, det har att göra med att jag lyssnar. Alltså inga konstigheter.

Kommentarer

  • Bim säger:

    Loka har aldrig vart så snyggt eller intressant som på dina fotografier. (och jag har vart där typ 10 ggr eler så..) Säljer du foton också …eller gör beställningsjobb??? KrAM bIMSAN

    Den 3 november 2010 kl. 21:37

Kommentera