Ljust och OSB-fräscht!

Jag var precis ute i garaget och kände in rummet. Ni vet, låta inredningen i huvudet få komma lite närmare målet även om det är en del kvar innan industriella bänkar och plåtskåp kommer på plats och gifter sig med den där blivande graffitiväggen. Ha.

För i helgen fick vi nämligen låna en färgspruta, vilket visade sig vara bland de bästa verktygen, ever. Jocke var en rymdgubbe och superhjälte som målade väggar och tak i en svepning. Ungefär. Som ett vattenkrig med fina rörelser som resulterade i ett ljust och fräscht OSB-garage. OSB, Oriented strand board. Väggarna och taket består alltså av orienterade stränga brädor, eller?

Nu är det alltså elen kvar som ska installeras sen kan vi duka upp för luciatåg och porträttfotografering eller helt enkelt bara köra in bilarna och skydda dem från ett täcke av snö som snart kommer lägga sig över Astrid Lindgrens värld…

Enligt pappa Pohlman redan på torsdag, så bli inte så jävla förvånade. Det är snö, kommer varje år, skapar trafikkaos och är lika vitt som i garaget. Hepp!

Kommentera