Ljust och fräscht, som sagt.

Sovrummet nu…Sovrummet innan…

Nu är det så ljust och fräscht i huset att solglasögon nästan är ett måste. Lindström och Schyffert skulle känna sig som hemma och kunna ha föreställning i vardagsrummet. För att inte tala om hur ljust och fräscht det är i lägenheten. Skoja min doja. Imorgon lämnar vi över nyckeln till de nya hyresgästerna och bor därmed också i huset. Galet. Bra galet.

Målat är det men städa är inget för målarna. Men så får det vara. För jädrar vad bra det blir. Det är bara lite kvar. Trappräcket ska målas, golvlister och vissa dörrar ska få en sista strykning sen så kan vi säga tack och hej leverpastej, bra jobbat Wadköpings Måleri.

Sen äntligen får jag börja inreda och möblera ut hjärnkontoret i rummen. Och vi kan börja städa och forma vårat hem. Gissa om jag är ivrig. Jag vill måla golv, måla om sänggaveln, inreda ett nytt kontor, fixa i köket, styra upp garderoberna, lägga rutig plastmatta i hallen och blaj, blaj, blaj, ni vet. Och ja, jag vet att jag inte kan göra allt på en gång och jag ska försöka fokusera på ett rum i taget. Sovrummet vore ju skönt att få hyfsat klart förstås.

Nåväl, jag säger hej då terrakotta, sjukhusgrön, ljusgul och pyjamasblå. Välkommen ljust och fräscht. Ha.


Kommentarer

  • Lucy Luke säger:

    Lovely! Bye till fina lägenheten, hej till ännu finare huset! Gonatt Husägar-Eva.

    Den 30 mars 2012 kl. 22:47

Kommentera