Littlephant och LittleFrank

Alltså den här donnan, Camilla Lundsten och hennes kompanjon som startade Littlephant, kom igen vilka genier. De var preggo och överkreativa, de födde inte bara barn utan ett uppenbarligen vinnande koncept när det gäller tidlösa mönster och färgglada kollektioner. Och det är ju inte bara kläder, det är bland annat böcker, pussel, barnvagnar, väskor och nu ett samarbete med Bemz som gör överdrag till IKEA’s soffor. Alltså, kan inte jag bara få vara med på en kant, göra praktik och sy en elefant. Eller nåt.

Som av en händelse så hade jag min tjusiga väska från Littlephant när vi reste till London och tro det eller ej men vi hamnade på samma plan som Camilla Lundsten. Och som ni vet, träffar jag en person som är känd för sin kreativitet och som jag dessutom tokgillar, då kan jag inte bara låta det mötet gå förbi. Åh nej, så ja, starsturck de luxe och pratglad som vanligt. Som tur var blev hon också glad över att jag älskar hennes saker och dessutom ställde hon upp på en selfie. Va, var det någon som sa att jag är 33, kom igen. Det gör inget. Roligt måste man ha och jag är ju stolt över att jag har fått träffa en sann inspiratör. Så det så.

Bild lånad från Bemz, men hur snyggt är det inte?!

Har ni däremot inte koll på Littlephant så kan jag varmt tipsa er om deras sida här, love it, love it all!

Och just det, behöver ni som i Littlephant Team en livlig modell så finns det en kis att tillgå på en si så där 2 år, eller en livlig morsa på 33 😉

Kommentera