Frank är en lillefant

MammasLillefantenKittetGoodiebag

I går var jag tydligen med mamma och mormor till Lindex i ottan. Jag märkte då ingenting av frukostshoppingen utan sov mig igenom hela kalaset. Men om jag skulle vakna så hade jag tagit på mig mina finaste Littlephantkläder som jag har fått av mamma innan. Jag ville visa att jag är ett fan av deras samarbete med grymma Camilla Lundsten, killen har koll liksom. Dessutom har mamma en så himla fin skötväska från samma märke, den väskan skulle jag nog kunna gömma mig i om det blir läge för kurragömma.

Nåväl. Nu tyckte alltså mamma att det var dags för några nya kläder. Och det kan jag förstå eftersom det stramar åt lite runt mjölkmagen på sina ställen. Så ett par byxor och en fin body med ett lejon på kommer så småningom pryda min vackra kropp. Jag fick några andra kläder av mormor också, men de visar jag en annan dag.

Mamma fick ett glansigt magasin och något slags smink och en finfin tygpåse som jag kan ha till gymnastikpåse när jag blir lite större. Eller nåt. Jo, jag tackar ja!

Och just det, jag kan nästan sitta upp utan att ramla åt sidan, men det är mest ett spel för galleriet än så länge. Sitta, snacka och skratta är väl det jag övar på mest just nu. Det går ganska bra måste jag säga. Men nu ska jag somna om en stund bredvid pappa, mamma ska tydligen jobba lite idag, undra vad hon jobbar med?

Jaja. Happy lillefantlördag på er!

Kommentera