Lekfullt retrohem

20130717-093737.jpg
Satan i gatan vilken träningsvärk jag har idag. Det känns som något slags rekord. I måndags när vi tränade så kände jag mig stark men nu, nej, nu är det inte mycket med mig. En fantastisk hatkärlek har infunnit sig och jag är ändå glad över att kroppen bär mig och att musklerna påminner mig om att jag minsann kan ta i lite mer. Jomenvisst.

Men för att inte sitta som en pinne och oja mig ska jag styra upp hemmet. Det här med att resa hit och dit och packa upp och ner, det fungerar inte riktigt för att hålla hemmet i schack. Jisses. Kläder och väskor högt och lågt, de dribblat liksom bort änglatofflorna som om de aldrig gjort annat. Inte så otippat med tanke på att det ät bra mycket roligare att resa och roa än att retuschera bort klädhögar och dammråttor…

Så, för att återigen få ett magasinfint hem är det dags att sätta fart. Och äntligen. Äntligen kommer vårat lekfulla retrohem att pryda de där glansiga sidorna i nästa nummer av Älskade hem. Tro det eller ej, men den 17:e september smäller det. Så om ni inte redan har fått nog, köp den tidningen vetja!

Kram so long!

Kommentera