Leker med färg

20110803-112352.jpg

Ni ska inte tro att jag har slutat leka med mina skålar bara för att hyllan är full. Nej, nej.

Det här med att packa upp efter fem veckor på Öland är inte mitt roligaste. Men när jag fick återse mina skålar så sken jag upp. De gjorde sitt yttersta för att piffa upp dukningen på bröllopet, som en Pridekarneval av färg samapelade skålarna med resten av detaljerna.

Sen dess har de dock varit nerpackade i en kartong hos mamma och pappa. Som ni vet var pappa orolig för min samling, men eftersom vi konstigt nog inte dansade på borden på bröllopet så höll varendaste en.

Och nu står de i sin hylla i köket igen och förgyller min tillvaro där. Och jag byter plats på dem och säger hej vad fin du är!

För er uppmärksamma så har det tillkommit två nya och två andra har blivit förflyttade till vitrinskåpet. Det kanske jag redan nämnt, men äsch. Det är nog bara jag som bryr mig och delar med mig av mina tokigheter bara för att.

Nu ska jag sluta giddra och börja trolla. I morgon är jag gul och svettig igen. Som en svettig liten tant. Allan Edwall kände en sådan…

Kommentarer

 • Camilla säger:

  Alltså Eve, har du tänkt på att mellanrummen mellan skålarna ser ut som uppochnervända skålar. Fint.
  Puss.

  Den 5 augusti 2011 kl. 16:51
 • Eva säger:

  Visst har jag sett det, fin fint.

  Den 5 augusti 2011 kl. 19:06
 • Camilla säger:

  Tänkte väl det!

  Den 5 augusti 2011 kl. 22:21

Kommentera