Legolovers

Förra veckan besökte Frank, pappa Pohlman och jag konstnären Emil Öhlund i hans källarateljé. Jag gillar ju verkligen det han gör. Som ni vet. Även om jag inte är någon hejare på tv-spel så är jag en legolovers av rang, det tycker jag ändå.

Därför pep vi dit och gjorde en beställning, en beställning som jag har funderat på ett tag och som jag redan vet kommer bli förbannat bra. Självklart innehåller den legogubbar. Någon av er som kan gissa vad den ska föreställa?

Jag tänkte att jag skulle passa på att beställa en tavla innan han erövrar världen, vilket jag tycker att han borde med sin färgglada konst och nisch på retrospel och lego. För visst är det fräsiga bilder och visst känner ni säkert någon som spelade sönder sitt Nintendo 8-bitars som liten eller som lekte med lego till fingertopparna skavde och som säkert skulle behöva en extraordinär tavla på sin vita vägg?

Ja, jag tycker i alla fall att nästan alla borde få koll på den här killen. Så nu har jag hjälpt er lite, gett er dagens dos av konst och kultur, inte illa va?

Kommentera