Lego och åter lego

Efter en skön promenad med fröken Eriksson så återvände jag till mitt legobyggande. Jag har ju en plan med legogubbarna till bröllopet, vi får se om det går vägen eller ej. Hur det än blir med den saken så har jag som ni vet en fascination för Lego och Marimekko skålar. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men jag har roligt, både när jag leker med Lego och möblerar om i min Marimekkohylla.

Sen att jag dessutom pratar med sakerna när jag leker är inget konstigt, bara ännu roligare. Jocke tycker att jag är lite knäpp, men han har ju trots allt frågat om jag vill bli hans fru, och den saken vet vi ju alla hur det är med…Där säger jag JA!

Och nu säger jag god natt.

 

Kommentarer

  • Johan säger:

    Vet inte hur det är med Marimekkoskålar men jag vet att en fascination för Lego är _aldrig_ fel! 😉

    Den 11 juni 2011 kl. 12:02

Kommentera