Le Moustache

Dra mig baklänges i min mustasch vilken fest det var i fredags. Om vi säger såhär. Det var nog bra att vi som i bönorna från Örebro samt kusinerna Grandin som visade pinglorna från Östermalm hur en ordentlig fest ska gå till. Det ska dansas så att skorna går sönder. Lösmustascherna ska svettas bort från överläppen och man ska pussas så att det blir läppstift på kinden. Joråsåatt.

Jag säger att det är lika bra att passa på, är det fest så är det fest. Är det dessutom en där brorsan fyller år och där det nyslipade golvet är täckt med papp så är det banne mig bara klackarna i taket som gäller.

Jag tackar Lucy Luke för tipset om den tjusiga thischan. Systrarna Gunhammar för de glada skratten, den positiva uppbackningen och den egensydda plyschmustaschen. Och systrarna Grandin, er kan man lita på. Minsann. Är det tema mustasch så har ni väl målat olika sorter på varje finger. Jag gillart. Och så tackar jag så klart min älskade bror som är den bästa värden och en partyprisse av rang.

Som sagt. Är det fest så är det fest. Då bjuder man till med en och annan mustasch. Sen att det inte passar sig på fancy places där prinsen brukar hålla till, det är en annan femma…

Kommentera