Låt mig presentera Henry

Här har ni Henry, gammaldags alltiallo magister som kan allt med klass och har lysande tass. Okej, dåligt rim. Men som ni ser, han är en magister utöver det vanliga. Han har teknologin i händerna när han predikar om Europa. Och han älskar historia. Han är som ni ser inget ljushuvud men är trots det en lysande proper man med frack där han står på Östermalm. Kanske är det så att Henry precis rev av myten med att Östermalms flådighet bara är en fasad…?

Hur det än är med den saken så måste jag som sagt säga att brorsan sköter sig, det tar sig, även om det inte alls går så fort som jag önskar. Men som ni vet är det inte jag som har flyttat till Stockholm, nej, nej, jag har det bra i Örebro och får reda mig själv där jag bor. Jag behöver inte styra och ställa med brorsan, även om jag gärna vill det. Och att det går fort behöver inte betyda att det blir bra, även om jag oftast erfar att effektivitet och kvickhet gynnar mig i min vardag. Men vi är alla olika, och tur är väl det. Tänk om alla skulle se ut som Henry?

Att bror kom på att Henry skulle få lysande händer är ju bara det så initiativrikt att jag blir stolt. Sen att en gammal skolkarta fick ställa upp för inredningskonsten, gör allt ännu lite bättre och snyggare. Helt plötsligt börjar vardagsrummet ta form och flyttkartongerna blir nog snart ett minne blott, särskilt om Henry börjar domdera med sin käpp…

Kommentera