Låt mig presentera badrummet…


Badrummet innan inflytt. 

Äntligen är det klart. Badrummet. Jocke är så himla duktig att jag får dåndimpen. Och jag har Ernstat så det står härliga till. Den blanka bänkskivan sitter som ett smäck. Vi valde att kila in den i fönstret, vilket blev förbannat bra. Sen sitter det ju ett element bakom skåpen men där värmen kommer upp sitter galler i skivan så att värmen inte blir instängd. Skötbordsdynan eller vad det heter är framtagen och ännu en Stringhylla är uppskruvad och pyntad med allt från julägg till förstahjälpenkit. Jag är så klart väldigt nöjd.

Men jag tror att det behövs några vimplar för att det ska kännas helt komplett, bara en liten rad från hyllan till rören, vad tror ni om det? Jag nämnde tidigare att jag hade fått sjöfartsvimplar av pappa som skulle kunna passa i badrummet, men när jag tog fram de idag och såg sträckan på signalflaggen, 15,4 m så kändes det som om jag sparar de till verandan i sommar. Haha. Även om vissa flaggor finns med, med betydelsen, i nöd och rop på hjälp, så blir det till att sy egna.

Summan av kardemumman är i alla fall att badrummet är klart, hela huset förutom källaren är färdigt och det är gjort på nio månader. En fullgången graviditet senare och allt är i sin ordning, jag är fortfarande imponerad av vår handlingskraft men inte förvånad. Jag säger high fucking five och föder ut min renovering om några veckor. Joråsåatt. I källaren ska det så småningom bli en komplett tvättstuga och ordning bland flyttkartongerna, men där behöver man inte vistas så ofta, bara så ni vet.

Så klapp på axeln och lite städning inför julafton, sen kan nog även vi ta lite jullov.

Yes asså!

Är det så att någon är nyfiken på inköpsställen så är det bara till att hojta till så får ni den informationen, annars duger det här bra.

Kommentarer

 • Sofia säger:

  Vill bara säga: grymt bra jobbat! Oerhört imponerande!
  HA nu en superskön jul och klappa om magen!.
  /Sofia

  Den 23 december 2012 kl. 09:20
 • Marie säger:

  Jättefint badrum, helt i min smak! Bra jobbat! Brukar kika in här ibland, jättefin blogg!
  Burkarna på stinghyllan, var har du köpt dem? Vill också ha!! 🙂
  GOD JUL /Marie

  Den 24 december 2012 kl. 08:55
 • Tova säger:

  Vilket djup är det på bänkskivan där skötbädden ligger?

  Den 1 december 2014 kl. 20:41

Kommentera