Lapptäcke nästa…

MaterialBakåframFrankBitar

När Jocke och Frank tittar på Top Gear så kan man ju tro att jag passar på att vila, men nej, den instinkten har inte slagit mig riktigt än, så istället har jag börjat på en filt till pirayan. Och det här med lapptäcke tycks ju höra ihop med babygull, så i vanlig ordning kör jag all in.

Dock har jag inte särskilt många gulliga stuvbitar, men jag tänker att lapparna får vara uppåt och baksidan som är i fleece får vara mot Frank. Istället för att köpa en bit fleece som jag tror är dyrare så köpte jag den här filten på HM för den exemplariska summan av 29.90 riksdaler. Sen har jag förstås tvättat både filt och stuvbitar om det skulle vara så att de krympte lite. Ett tips för att få fast bokstäverna ordentligt är att använda vliesofix och stryka fast dem innan du syr. Men glöm inte att du måste göra bokstäverna spegelvändna för att det ska bli rätt sen.

Nu ska bitarna bara sys ihop sen är min plan att det här lapptäcket hör i hop med Franks vårvagn, den übertjusiga Emmaljungan som tas fram när snön är ett minne blott och när sommardäcken är på, vad tror ni om det?

Och ja, snart kommer del två av förlossningen…

Kommentarer

 • A-E säger:

  Du är makalös Eva! 🙂

  ( Synonymer till makalös: ojämförlig, enastående, oöverträfflig, oöverträffad, oförliknelig, ypperlig, utan like, rekordartad, otrolig, häpnadsväckande )

  Den 25 januari 2013 kl. 14:37
 • A-E säger:

  Själv är jag bara ”makelös”…eftersom jag inte är gift…hihi…tråkig fredagshumor så här på eftermiddagen när jag är så där lagom trött…

  /Kram

  Den 25 januari 2013 kl. 14:38
 • Linn säger:

  Jag håller med föregående talare.. Du är helt makalös.. Att du orkar!! Blir du aldrig trött? hehe..

  Den 25 januari 2013 kl. 14:58
 • Eva säger:

  Tack så mycket fins ni! Snart är täcket klart 🙂

  Den 26 januari 2013 kl. 18:16

Kommentera