Lammhult levererar

Utbildning i dagarna två. Mot Lammhult och Lammhults möbler. Starta i ottan och komma fram i god tid. Martina och jag i familjecombin mot nya erfarenheter. Besöka en leverantör eller två, gå igenom en fabrik och se hur det blir då. Föreläsning om konstruktion och historia, bra att lägga till in strax under sin gloria.

Träffa andra kollegor och snacka om livet, bli inspirerad och äta god mat. Ingen discofredag, bara vara lite lat. Få vara kreativ i trekvart, titta vad det vart. En Campus med rinn och ramsor. Spraya lite där och sy lite här. Tävla om bästa stol och förlora mot regnbåge och sol.

Träffa glada medarbetare och nya designers, bli bjuden på middag och dansa allena på ett gamalt trägolv, gick och la mig strax efter tolv. Ny leverantör och nya intryck. Ljudabsorbenter högt och lågt. Fina färger, fräsigt glas och en genomtänkt processfas. Abstracta på en pinne har jag nu lagt till mitt minne.

Tack Input Academy för möjligheten, Lammhults för en fräsig Campus och Abstracta för en tyst fabrik, detta gjorde mig lärorik…

Kommentera