Lägesrapport lillördag

20120718-212704.jpg

20120718-212723.jpg

20120718-212714.jpg

När jag är hemma pysslar jag i huset på min lediga tid, målar lite och flyttar på pryttlar. Nu när jag är i mitt andra hem så kan man säga att jag kommer hem som en trött cirkusartist efter jobbet. Jag äter god mat och kryper sedan till kojs. Klappar lite snällt på katten och läser några rader i min pocketbok. Längtar efter mannen och ringer och pussar god natt.

Sen ringer klockan till mig, blindgång till toaletten och den efterlängtade morgonkissen. Gnugga ur ögonen och välkomna en ny dag. En pigg katt som krafsar på dörren och längtar ut efter det fria livet.

Brorsan fixar frullen och jag styr upp mitt receptionsface. Lite ovärt kanske med tanke på att jag mest svarar i telefon. Men känns roligare att vara snygg i svart pennkjol och klackskor än dagisstassen.

Sen rullar det på. Den här veckan är en bra jobbvecka, men det är bara för att brorsan är här och gör mig sällskap och ger mig mat. Nästa vecka reder jag mig själv och hälsar på mina Ölandsföräldrar allt som oftast innan mannen kommer tillbaka och trion är återställd. Mannen, katten och jag.

Det är så jag har det. Sova. Äta. Jobba. Äta. Sova. Jobba.

Sen undrar jag förstås hur det går med de tre musketörerna och hur jag ligger till i tävlingen, ni glömmer väl inte rösta eller beställa en tavla? Blink, blink och god nattflirt!

Kommentera