Lägesrapport

På riktigt, vad är problemet med mitt immunförsvar? Jag blir så trött på det här. Nu är jag alltså nere för räkning, knockad av feber och förkylning. Känns inte som en skräll va? I söndags sken jag ikapp med det välstädad hemmet men på kvällen började förkylningen ta över min kropp. En hälsoundersökning i allastjärtansdagpresent kanske inte vore så dumt 😉

Ibland fryser jag som om jag låg naken i en igloo, för att sedan svettas som om jag vore klädd för besök på nordpolen men befann mig vid ekvatorn. Näsan och ögonen tycks ha något slags race om vad som kan rinna mest innan jag hinner dit med näsduken och torkar bort eländet. Ja, ni vet. Ännu en jädra förkylning, inget konstigt egentligen men nog så irriterande ändå. Så jag ligger nerbäddad och doserar med alvedon och hoppas på bättre tider.

Frank den lille rackaren har tydligen också en dos feber men är lika glad som vanligt. Jocke fick hämta honom tidigare på förskolan igår. Och som ni ser med ny fin frilla. Farmor har fixat. Ingen frisörsalong på dagis alltså. Och jag som ville ha en lock. Det hann jag inte få tyvärr, men när jag sa det till Frank gick han och hämtade ett lock i lådan med matlådor. Så det får väl duga. Det är ju bara lite hår. Älskade unge.

Och så ett tröstpris från en tävling som Gymgrossisten hade på Instagtam, så nu får vi bygga ut köket innan vi börjar bygga ut musklerna. Haha. Tack för det och schas febern, schas! Jag vill att vi ska vara friska och krya nu!

Yeah well. En lägesrapport. Nu ska jag sova vidare. Tack kärleken för att Jocke håller ställningarna.
Kram so long!

Kommentera