La cuisine

För några veckor sen fick en donna som jobbar på Marbodal upp ögonen för vårat kök, jag tror att det var genom Instagram, hon undrade om hon kunde få några bilder för att visa på deras hemsida. Självklart sa jag, jag ska bara städa lite först och ta nya kort, sen är det fritt fram att publicera. Sagt och gjort. Frank och jag städade och torkade, piffade och puffade och fotograferade i eftermiddagssolen. Och jösses vad härligt det är med ett städat kök, tänk om det alltid kunde vara så. Jojo.

Och som ni ser är köket rätt trendigt med en dinosaurie som käkar timjan där i fönstret, haha. Lyssna på ”Trendstefan” så fattar ni vad jag menar. Både växt och djur på en och samma gång. Joråsaått. Förresten är de där krukorna himla bra, kryddorna håller sig superfina tack vare en självbevattning. Fiffigt värre. Cult design har gjort dem om ni undrade.

Om och när köket hamnar på Marbodals hemsida lär ni ju bli varse. Och om ni dessutom undrar hur det går med våra renoveringar så kan jag meddela att kommande helger förmodligen kommer spenderas i källaren och på den lilla toaletten. Jag har aldrig längtat så mycket efter den där toaletten, tänkt dig att du är ditt kissnödigaste, så mycket längtar jag till att det ska bli klart. Tur då att min man är magisk och att jag kan inreda.

Yeah well.
Tack Marbodal för att ni som sagt gjorde det enkelt för oss när vi byggde köket, still going strong förstås!

Kommentarer

 • Eva säger:

  Vad snyggt! Gillar verkligen färgerna och blandningen av gammalt och nytt!

  Den 19 oktober 2014 kl. 17:10
 • Eva säger:

  Tack Eva! Vi trivs väldigt bra med vårat kök och våra pryttlar 😉

  Den 19 oktober 2014 kl. 21:46
 • Ida säger:

  Ni har såå fint! Mkt inspirerande!
  Undrar en sak. Du har tidigare skrivit att ni tog in målare som målade alla innerväggar. Vilket företag var det ni anlitade då? Har ni fått hjälp med golven oxå? Är nämligen på jakt efter duktiga hantverkare.

  Den 23 oktober 2014 kl. 20:33
 • Eva säger:

  Hej Ida!

  Och tack så jättemycket för din kommentar 🙂
  Vi anlitade som sagt målare som målade allt utom just golven, de har vi gjort själva. Målarfirman vi hade heter Wadköpings måleri och jag kan varmt rekommendera dem, http://www.wadkopingsmaleri.se/

  Om du tänker på golvet i köket så är det en parkett som vi har slipat och målat på, lite bökigt att slipa men lätt att måla. Om det var de andra golven med plastmatta så är nog en hantverkare bra om du själv inte är händig, min man är ju en händig en så vi hjälptes åt med de golven oxå, men lite bökigare än att slipa och måla om vi säger så.

  Är det något annat du undrar är det bara att fråga på 🙂
  Lycka till med det du tar dig för och sköt om dig!

  Bästa hälsningar
  Eva

  Den 25 oktober 2014 kl. 23:57

Kommentera