Kvarter 2 – mellanlandet

Kvarter 2 ligger således precis bredvid kvarter 1 och innan kvarter 3. Här är det lite som landet lagom, ett mellanland. Men ändå på en stor yta. Det finns ett stort servicehus och vissa stugor hör också till kvarter 2. Här bor de campare som inte vill bo mitt i smeten men som ändå vill vara nära. Här finns några platser av varje sort förutom de som är på 150 kvm, de finns bara på kvarter 5 och 6.

På kvarter 2 träffade jag en pappa och hans dotter som hade åkt motorcykel med sidovagn till Böda. De hade precis checkat in och fått upp tältet när jag studsade förbi i min receptionsstass. Och det är deras första besök på Böda. Som tur var, var de imponerade av anläggningen, för att inte tala om stranden. Dessvärre antecknade jag inte var de kört ifrån, men pappan var så nöjd och glad, och givetvis hade de fått med sig en sparkcykel så att dottern kunde sladda runt bland husvagnar och tält.

Pappan och jag pratade om motorcyklar och jag drömde mig bort och tänkte som jag ofta tänker, att när jag blir stor så ska jag också köra motorcykel. Men frågan är om jag någonsin blir så stor, men för att imponera så vill jag ändå säga att jag har tagit kortet. Och ni som tänker, ha, det fick jag med på köpet när jag tog mitt körkort, var inte så malliga, ni kör förmodligen inte heller hoj. De flesta av er gör det nog inte och ni som gör det, kör förståndigt som herr Barkewall säger.

Hur som helst. Bakom två tvättlinor träffade jag två andra familjer som är på Böda för första gången. Och de hade åkt ända från Östersund, 103 mil. Satan i gatan vilken tur med husvagn, bra jobbat säger jag och hoppas att ni kommer tillbaka.

De tyckte att det var bra rymd på kvarter 2 och var väldigt nöjda med att de hade både vatten och avlopp till sin vagn. De hade även två hundar som stormtrivdes på campingen, mer om hundarna i ett annat inlägg, för jag har nämligen träffat två härliga hundrackare på kvarter 6.

Kommentera