Växtvärk i kvadratmeter


Tryck på rummen för att komma till källan.

Jag tror jag får växtvärk i mina kvadratmeter. Det kliar i hela huvudet av idéer och internet är som bekant ungefär lika stort som universum. Det finns så många fina inspirationsbloggar och bilder och webshoppar som gynnar min värk.

Gynnar och gynnar, men som gör att en söndagskväll framför datorn går väldigt fort. Jag klipper och klistrar i Photoshop. Fantiserar och filosoferar. Huset har stigit mig åt huvudet och fantomsmärtan är total.

Bäst att influeras av färger, former och fina pryttlar innan växtvärken blir träningsvärk tack vare eller på grund av kommande renovering. För om några månader står jag där i huset och river kök, målar om väggar och tak och önskar att det på riktigt fanns fler timmar på dygnet.

Den nya adressen kommer bli känd hos snabbmatsrestaurangernas utkörare och jag ska bygga ett luftslott av kärlek innan jag tar ner det på jorden och inser på riktigt att jag bor i ett hus.

För just nu så kan jag inte känna efter ordentligt, för då börjar jag nog gråta. Böla en skvätt för att det är lite för bra för att vara sant. Därför är det skönt att jag kan drömma mig bort i cyberrymden och tråna efter designklassiker. Till exempel.

Snart kommer en lista på inspirerande sidor, om ni vill vara med och få växtvärk i kvadratmetern. Alltså.

Kommentera