Kungens Kurva

20110820-072304.jpg

20110820-072317.jpg

20110820-072326.jpg

Efter en dålig nattsömn så tänkte jag att vi kunde passa på att åka till Kungens Kurva eftersom mannen och jag tog bilen hit och eftersom jag ska vara så vansinnigt hjälpsam som storasyster.

Men först efter att jag vaknat var jag beredd att ta mina sparpengar och checka in på ett riktigt hotell där det finns både säng och frukost. Eftersom jag som sagt blir häxan surtant vid dålig sömn och brist på föda.

Men då förstår ni att det fanns en bäddsoffa på fyndavdelningen på IKEA Kungens Kurva som dessutom fick plats alldeles utmärkt bra på bilens takräcke. Ett problem kvarstod dock, hur skulle det gå att få upp den tre våningar utan hiss, där trappuppgången starkt påminner om trapporna och utrymmet i en fyr.

Tro det eller ej så fick snubbarna svettas när jag åt pizza. Och varför jag åt pizza blir ni snart varse. Men soffan kom upp och nu hoppas jag innerligt att den är skönare än golvet, känns som om oddsen för det ändå är rätt höga.

Nåväl. En lördag på IKEA Kungens Kurva är inte jätteroligt. Visserligen helgen före löning men det hindrar inte shoppingsugna Stockholmsbor, särskilt inte när regnet öser ner, att just handla på världens största IKEA. Jag fick nästan utslag, särskilt när jag insåg att vi hade lite brått för att jag skulle iväg och agera servitris senare…

Kommentera