Kuddkrig

Jocke har varit borta i två dagar, under tiden har jag som ni sett haft lite kuddkrig och hemmafix. Vattnat mina grönområden och bejakt vårat residens. Och flipperfisen i magen har varit alldeles lugn. Den lilla rackaren har varken gett mig halsbränna eller småsparkar. Precis som om lillen har känt på sig att pappa Jocke inte varit hemma och då tänker hålla sig lugn, så lugn att jag mått oförskämt bra och nästintill blivit orolig. Men nu är allt i sin ordning igen, halsbrännan är i sitt esse och flipperfisarna duggar tätt. Härlig kombo.

Och som sagt, det här med att byta plats på kuddar och plädar och annat dylikt med matchande färger, det är bannemig en billig homestyling. Ifall ni satt och funderade på vad ni skulle göra med de gröna kuddarna i sovrummet nu när ni så gärna ville ha grönt i vardagsrummet och rosa i sovrummet, tips, byt bara plats. Sjukt bra som Grynet skulle sagt.

Och är det så att ni gillar det ni ser så skulle ingen bli gladare än mig av fem stjärnor på mitt bidrag i tävlingen Sveriges charmigaste hem, pretty, pretty please!

Förresten så kan man aldrig få för många kuddar…

Kommentarer

  • Lena Axelsson säger:

    Äntligen fick jag det att funka så jag kunde rösta :0). 5 stjärnor från mig, håller tummarna för att du vinner.

    Den 6 september 2012 kl. 20:27
  • Eva säger:

    Åh tack Lena, vad glad jag blir! Tycks vara lite bökigt det där…

    Den 8 september 2012 kl. 16:19

Kommentera