Kroppen tog semester

Första veckan på jobbet efter semestern kände jag mig rätt pigg och allert, visserligen lite trött vid skrivbordet på grund av stillasittandet men jag gick mina morgonpromenader och åt mina torsklådor till lunch och tränade några pass. Tog kontorsgympan till nya nivåer och tränade på bryggan. Så jag var nöjd och trodde att den här veckan skulle bli minst lika allert.

Men se den gubben gick inte, åh nej! Min kropp tog semester, jag har tagit världsrekord i snoozning samtliga morgnar, bara gått en morgonpromenad och tränat ett pass. Skippat matlådorna och ätit det jag varit sugen på.

Segare än segast och trött så inibengen. Visserligen har jag haft mens, men kom igen, lite energi kunde jag väl fått behålla ändå. Jaja, ni tycker säkert att jag är lite koko, lite som ”din mormor har lockigt hår och mustasch”, för jag har ju målat en tavla i alla fall och det är minsann viktigt att kroppen får vila. Jojo.

Så nu har jag tillåtit att kroppen tog ogiltig semester i en vecka och ser fram emot ordning i ledet imorgon. Matlådorna är fixade, träningskläder för morgonpromenaden och kvällsträningen framtagna, kontorsoutfiten kittad och luggen övar på att vara lugg.
Jag menar, förutsättningarna är ju rätt goda för en bra vecka ändå.

Hoppas att eran vecka kommer på bli strålande!
God natt eller god morgon!

Kommentera