Kötbullebad

Efter ännu en effektfull dag i Helianthusandan så motionerade jag. Mitt arbete ligger nämligen precis bredvid ett fint motionsspår, så det finns liksom inga ursäkter och särskilt inte nu när jag har fått in det här med löpning i min veckoträning och tycker att det är kul.

Men shit majbritt! Jag har väl aldrig varit så svettig efter 3 km av spring. Men inte så konstigt när termometern vid den tidpunkten visade på 28 grader. Efter denna runda beslutade jag mig för att jag behövde bada. Och då är det ju inte bara att ta sin gamla herrcykel och cykla ner till bryggan, utan det blir ett litet annat projekt.  Som tur är har mamma och pappa en pool.

Därför hoppade jag i som en köttbulle och svalkade mig tillsammans med min man. Lovely! Pappa Pohlman var dock inte lika nöjd med min köttbulle, okej kanonkula. Men då jag inte såg några skyltar så var det bara att hoppa i. Inget köttbulleförbud där inte. Och jag gjorde det i protest för att Pohlman inte förstod riktigt hur han skulle kunna ta ett kort med min iPonny. Bara så ni vet.

Kommentera