Kosmoskatten

Alltså det här är ju inte precis Kosmoskatten från Dr. Snuggles. Det här är liksom THE KOSMOSKATT, den andra katten tyckte att jag var så himla frän så den snodde mitt namn och det kan man ju förstå. Det är okej, men kom ihåg vem som hette det först.

Ni ser ju själva vilken rymdtiger jag är som liksom tittar lite förbi och blickar ut över oändligheten med hopp om att finna nya vägar för att fånga mitt byte. Jag har stenkoll och skarp blick, kan ryta som en tiger och spinna som en katt. Med vässade klor och snabb tunga. Ofattbart mjuk päls och precis så där lurig som en tiger kan vara. Och trygg, jag skyddar min familj som jag skyddar mitt byte…

Hon som har fött upp mig får berätta mer någon annan gång, hon håller tydligen på och göder en häst nu. Herregud vilken djuruppfödare hon är, helt otroligt när man tänker efter. Tur att de flesta av oss får flytta till nya hem, tänk hur det skulle se ut i Astrid Lindgrens värld annars, vilken cirkus!

Kom ihåg att det går utmärkt att beställa valfri kreativt konstverk från min uppfödare, hon fixar det mesta med hull och hår, skicka bara ett meddelande eller lämna en kommentar, jag bor nämligen i Linde så mig kan ni minsann inte lägga band på.

Kommentera