Körsbär i min trädgård…

InnanHjärtaKapatBortaEfter

Kom och plocka körsbär i min trädgård. För sent. Visserligen var det väldigt smidigt att plocka körsbär när grenarna låg på marken. Förra året hann jag bara se blommorna och något rött skymta förbi, sen hade fåglarna ätit sig mätta på alla bär. Nu fick jag mig en stor flicknäve av hyfsat sura bär. Om jag vänder min husliga sida till så kanske jag kan hitta på nåt, annars får jag väl sortera ut de mest röda och fantisera om solmogna körsbär.

Hur som helst. Körsbärsträdet fick ge vika för kommande garage, det fick samma tråkiga öde som två äppelträd. Så nu kan vi säga att det är väldigt luftigt här utanför fönstret. Så för er som inte vet, nästa projekt är alltså ett garage. Det har jag säkert nämnt, men nu är det alltså på gång. Ytan är utmärkt i dubbel bemärkelse och väntar bara på att en grävmaskin ska sätta skopan i marken, sen så kommer det hända grejer och lagom till kylan kommer och precis i rättan tid innan snön faller ska garaget stå klart.

Något måste vi ju ha att göra. Liksom.

 

Kommentera