Kör försiktigt!

20120728-215947.jpg

Under tiden som jag var tvungen att uppsöka läkare och därmed lämna min roll i repan så körde jag lite sidoverksamhet på tomten, plats utan el till kompispris. Bra grej.

Men idag är jag tillbaka i hetluften för att jobba min sista dag. Och vilken dag det kommer bli. Vi ska checka ut 444 enheter. Jag vet, helt galet många.

Tips från sommarölänningen, åk så tidigt som ni bara kan, kan ni inte åka tidigt så antar jag att ni har tillräckligt med fantasi för att klara av den klassiska bilkön som startar strax norr om Köpingsvik och som om man har otur håller på ända till Ölandsbron. Är man dock den äventyrslystne och vill upptäcka nya vyer svänger man av vid Föra och tar vägen på östra sidan i hopp om mindre trafik.

Så, alla härliga gäster, kör försiktigt och hjärtligt välkomna tillbaka!

Kommentera