Koppla av…

I söndags kunde vi koppla av lite, lite. Jag hann i alla fall ligga och äta lite chips i en solsäng vid stugan innan vi åkte hem. Mest för att chipsförpackningen matchade med min klänning. Haha.

Och den där stugan alltså, nu börjar det bli så fint att jag vill vara där och koppla av. När vi åkte dit i lördags så hämtade vi det svetsade underredet hos Stanleys Stål i Hallsberg, vilken kille. Han hade trollat ihop ett underrede till våra plankor, så nu har vi ett förbannat snyggt konferensbord. Tusen tack för det Stanley! Det innebär alltså att uterummet är klart. Gött mos så att säga!

Till råga på allt fick jag duka fram till kalas. Och alla fick plats runt bordet. Vi hade även köpt två uterumslampor på Jakobssons fyndavdelning så nu kan vi sitta där ute när det blir mörkt också, så att vi ser varandra. Särskilt om vi vill sitta på varsin gavel och ha just konferens. Då är det bra med lyse.

På tal om lyse så kom elektrikern förbi och styrde upp lampan i badrummet. Så som sagt, nu är det så fint att jag vill vara där och bara vara. Men det blir senare. Och då vill vi förmodligen göra i ordning gäststugan eller böka med något annat. Men jag kan ju drömma mig bort för en stund i alla fall.

 

Kommentera