Köp Böddes målarbok!

Härmed vill jag göra min hittills enda animerade reklamfilm officiell. Det är alltså den här filmen som jag skapade i skolan och som jag fick kritik för. Men som sagt, för att vara Hjortsbergs första animerade film så är jag nöjd. Frågan är ju vad ni tycker, skulle ni vilja köpa målarboken?

Kruxet då är ju att ni får ta er till campingen, men tro mig, ni kommer inte ångra er, för med nästan 2 mil lång sandstrand likt vetemjöl och ett utbud av olika aktiviteter så är det värt det, inte bara för att köpa ”min” fantastiska målarbok utan för att få en uppfattning om varför Öland återigen är så himla vackert.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZVnRx7V8-Y4[/youtube]

Kommentarer

 • Emma säger:

  Kritik? Underbar reklamfilm Eva =)

  Kraaaaaaaam

  Den 8 augusti 2010 kl. 23:44
 • Eva säger:

  Tack Emma!
  Du skulle se målarboken, du får nog köpa en till Tilde tror jag 😉

  Den 9 augusti 2010 kl. 21:13
 • Robban säger:

  Ja tänk vad glada barnen blev när dom fick varsin målarbok med bödde på….och vad kul att ni/dom tagit fram materiel till figuren Bödde…vi pratade med Sassa Brassa å Mallan Brallan om det för ett par år sedan……

  Den 9 augusti 2011 kl. 00:19

Kommentera