Kontrollbesiktning

Babysim

Neje, jag ska inte berätta ingående om det heller, bevare mig väl. Men nu är gäststugan godkänd och inte längre ett tänkbart objekt för fuskbyggarna, det känns bra. Sen måste jag ju bli världsmästare på att knipa, men jag tränar på det. Så kanske att jag krånglar på mig den där baddräkten snart och kör några kärringvändor i bassängen, jag menar då är kroppen ändå under vattnet så det är inget att skämmas för.

För det här med den där jazzen, det tycks vara slut på det nu eller så går det bara längre stunder mellan gångerna då tonerna sakta spelas upp, för nu känner jag mig väl till mods och inbillar mig att det visst inte ska ta ett år att komma i mina vanliga brallor. Gravidbyxorna börjar nämligen bli för stora och de andra är fortfarande för små, så jag befinner mig i något slags mellanland.

Och nej, klart att jag inte skäms för min kropp, tycker bara inte om den lika mycket som innan, men det ska jag inte tjata mer om nu. Det är som det är och jag är frisk och jag har en fungerande mjölkkiosk och ett lyckligt barn, så jag är tacksam så det förslår.

På tal om bassäng så badade Frank och jag i morse, han gillar verkligen att utöva ryggsimmet i sitt riktiga element, så som han tränar så förstår jag honom, kul att bara köra torrsim liksom…

Kommentera