Kontorsstol och kosmoskatt

Nordens ark och Malmstolen. Ideellt och business. Norrländska på västkusten och forskningsunderlag i sittunderlag. Ergonomi, dux och dyna. Knäled och synkron. Gunga hit och gunga dit och gunga ute i naturen en liten bit.

Intressant och spännande och tjuvjakt mitt i allt. Fasansfulla berättelser och aldrig rida på en elefant. Fruktansvärda bilder i huvudet på torterade djur. En oerhört engagerad djurvän som brinner för de utrotningshotade rovdjuren så att det börjar brinna i oss. Hjälpa till. Pengar som styr. Skänka pengar till WWF och hålla tummarna för Tom.

Kontorsstolar rullar runt i rummet. Jag sitter på en och äter godis med palmolja i. Dåligt samvete, halsbränna och preggotrött. Redo för vandring i parken, mata hungriga tigerungar och lodjur. Hälsa på ugglorna och snöleoparderna. Vara klädd som den förskolelärare jag ändå är, inte frysa om fötterna och äta middag bredvid varghägnet.

Bra dag. Lärorik och uppslukad av info. Och slukat en middag av rang. Grillad entrecote över öppen glödbädd, säsongens första potatisgratäng och längtan efter de goda ostarna på ostbrickan. En ostbricka med hushållsost är ingen ostbricka. Men äsch. Allt annat var magiskt gott!

Morgonpromenad ensam i parken bland morgonpigga djur och utfodrande djurskötare. Höst. Frisk luft och en ny dag med kunskap. Fabriksbesök och lunch i ett idylliskt Hunnebostrand. Grädden på moset och så hem igen till offerter och ordrar.

Tack Malmstolen för inspirerande utbildningsdagar. Här ska säljas kontorsstolar 😉

Kommentera