Kontorslek

Frank är överallt och ingenstans nu för tiden, vilket försåts är roligt och spännande och aningens virvelvindande, om en säger så. Han har kommit på att det går utmärkt att klättra upp på sin leksakskoffert, ställa sig på den och helst dansa lite eller göra lite andra moves så att jag ska bli aningens nervös där jag sitter som ett skyddsnät bredvid på golvet. Så för att vara på den säkra sidan får jag lyfta upp den på ritbordet mellan varven (kofferten inte Frank), men Frank hittar förstås andra saker att klättra på.

Han tycker även om att spela trumpet på diverse rör, förslagsvis hushållpappersrullar, men han har även upptäckt sen länge att jag har som en samling rör på kontoret. I dessa rör döljer sig diverse planscher och skisser.  Och häromdagen hjälpte Frank mig att ta fram omslagspapperet med alla fina färger på, så innan det blev för mycket trumpetande av den rullen så gjorde jag en ny affisch. Är det inte fint så säg?

Papperet fick jag på bästa färgaffären, Magnussons. Jag kunde liksom inte låta bli det eftersom jag direkt såg att det var ett stycke papper som blev en perfekt plansch på kontoret. Så, ett bra tips för en billig plansch, kolla på färgaffären ifall de har omslagspapper från Winsor & Newton, ramen är från IKEA.

Så, bland ballonger från kalaset klättrar Frank upp och ner, väljer en bok ur lådan, pekar och säger där, får syn på kossan och säger mmmmmmm. Lägger boken åt sidan, stänger locket till lådan och så börjar det om igen…

Kommentera