Konferensrum a lá Deermountain Design

Joråsåatt. Vill ni boka konferens för en mindre skara så vet jag ett väldigt fint ställe, dock krävs särskilda restriktioner för att få tillgång till konferensrummet. Men fint är det. Och nu är det nästan, nästan klart. Det är bara underredet till bordet som ska svetsas ihop av en Stanley. Sen så får jag äntligen duka till fest eller konferens, eller i alla fall avnjuta en middag på tu man hand med min blivande.

För nu har vi nämligen köpt en stor matta som är anpassad för uterum, lameller till fönstren och fått en pimpad ljuskrona av Pohlman. Och jag tycker att det blir så fint, så fint, och det är ju tur eftersom det är Jocke och jag som bor där. Vore ju konstigt om jag skulle göra det fult.

Men jag kan säga att det vara nära att det brast när vi skulle sätta ihop de så kallade gardinerna, som persienner fast på fel håll ni vet, lameller. För där var bruksanvisningen inte okej och tålamodet var under all kritik. Till råga på allt har jag som bekant skurit mig lite, lite i pekfingret, men så illa att det inte går att böja. Så det gick sådär helt enkelt. Vi gjorde det ena igår kväll och resten idag och idag gick det mycket bättre.

Så som sagt, nu är det snart dags för den första konferensen och jag gillar det starkt. Det bästa av allt är att Jocke och jag är ett sånt rackarns bra lag att det mesta blir top notch så att säga.

 

Kommentera